Política de privacitat

Si estàs aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i drets que et corresponen com a usuari d’aquest web i això està molt bé. El nostre deure és informar-te i el teu estar degudament informat.

En aquesta política de privacitat t’informarem amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot el que afecta a les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s’adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, el que afecta a les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés ia les cookies que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s’ajusta a l’acompliment de les següents normatives:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) ique és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació de l’tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un bloc a l’hora de gestionar aquesta informació.

La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques a través de mitjans electrònics, com és el cas d’aquesta web.

DADES D’IDENTIFICACIÓ

El responsable i titular d’aquest lloc web és:

Nom: LaColada S.L.

CIF: B98466774

Domicili Social: AV ARAGÓN, 2, 17 , 46021 Valencia

Activitat de la pàgina web: Informació de l’empresa i recollida de peticions d’informació

Correu electrònic: enrique@lacoladaprimus.com

Les dades que ens facilitis amb el teu consentiment, i d’acord a l’ús establert en aquesta Política de Privacitat, seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, en el qual el responsable d’aquest fitxer és: “el propietari “. Això vol dir que les teves dades estan segurs, d’acord al que estableix la llei.

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s’emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrits a continuació en aquesta Política de Privacitat, fins al moment en què ens demanis que els eliminem.

T’informem que aquesta política de privacitat pot ser modificada en qualsevol moment, per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada a la web. Aquesta modificació se’t notificarà abans de la seva aplicació.

CONDICIONS D’ÚS

Has de saber, per la teva tranquil·litat, que sempre et demanarem el teu consentiment exprés per a demanar les teves dades amb la corresponent finalitat especificada en cada cas, el que implica que, en cas d’atorgar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta política de privacitat.

En el moment en què accedeixis i utilitzis aquesta web, assumeixes la teva condició d’usuari amb els teus corresponents drets i obligacions.

Si ets major de 13 anys, podràs registrar-te com usuari en aquest lloc web sense el previ consentiment dels teus pares o tutors.

Si ets menor de 13 anys, et caldrà el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals.

REGISTRE I FINALITAT DE LES TEVES DADES

CLÀUSULA INFORMATIVA RGPD I LSSI-CE

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de LACOLADA SL amb CIF B98466774 i domicili social situat a AVD ARAGÓ, 2, 17 46021, VALENCIA, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. En compliment amb la normativa vigent, LACOLADA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

LACOLADA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que LACOLADA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l’consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o a l’correu electrònic enrique@lacoladaprimus.com.

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

□ He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de LACOLADA SL.

□ He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de LACOLADA SL.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: enrique@lacoladaprimus.com.

Nom i cognoms o Raó social:

DNI o CIF:

Signatura de l’interessat.

EL FORMULARI WEB

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a sistema de tractament titularitat de LACOLADA SL amb CIF B98466774 i domicili social situat a AVD ARAGÓ, 2, 17 46021, VALENCIA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, LACOLADA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades. LACOLADA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que LACOLADA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com de l’consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o a l’correu electrònic enrique@lacoladaprimus.com.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: enrique@lacoladaprimus.com.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que facis arribar a aquesta web, exonerándonos de qualsevol responsabilitat a l’respecte.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-los degudament actualitzats.

D’acord a l’expressat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació completa i correctaÍen el formulari de contacte o subscripció.

BAIXES DE SUBSCRIPCIÓ I DRET DE REVOCACIÓ

Com a titular de les dades que ens hagis facilitat, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a enrique@lacoladaprimus.com i adjuntant una fotocòpia del teu document d’identitat com a prova vàlida.

Igualment, podràs donar-te de baixa en qualsevol moment per deixar de rebre la nostra newsletter o qualsevol altra comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a (enrique@lacoladaprimus.com).

ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desarrolloÍde les activitats d’aquest lloc web, us informem que compartim dades amb els següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Pots tenir la total tranquil·litat que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat que no estigui regulat específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Aquest lloc web està allotjat a Alemanya, en els servidors amb marca comercial Ionos, que proporciona els serveis de hosting perquè puguis accedir i navegar pel nostre lloc. Pots consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta empresa en el següent enllaç: 1and1.es

MESURES DE SEGURETAT

Com a titular del web, “el propietari” ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats.

Et recordem que, per a més informació, pots consultar les nostres pàgines de Avís Legal i Política de Galetes.

Scroll Up
Abrir chat